вторник, 2 апреля 2013 г.

POLITICIENI, NOI VA IUBIM… PÂNĂ LA ORGASM!


Cei mai beţivi printre europeni şi ţările fostei URSS. Cei mai săraci printre naţiunile de pe întreg continentul european. O naţiune muribundă (cea mai mică speranţă de viaţă din Europa). Suntem în top. În topurile gri. (A mai apărut încă un raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Câte au fost şi câte vor mai fi). O ştire de top şi de dezbateri. Pentru o zi. Şi punct. Adevăratele tragedii trec pe lângă noi fără ca să le observăm. Acum „importante” sunt negocierile. Anticipatele. Demisiile. Hm… Ne pierdem timpul, anii, ţara şi generaţia cu lucruri atât de puţin importante.

…Adevărata tragedie a unei naţiuni sunt conducătorii ei, conducătorii care au uitat de popor. Adevărata tragedie a R. Moldova sunt politicienii ei.

Mâine nu scăpaţi ştirile de la TV, să-i mai vedem, să-i admirăm, că nu ne mai săturăm. Politicienii noştri au reuşit ceea ce, uneori, nu reuşesc nici cele mai sumbre regimuri totalitare, ne-au drogat, ne-au făcut dependenţi, tot ce nu-i politică se plasează pe locurile de la coadă în topul intereselor noastre. Acum pe primul loc este Alianţa, negocierile, anticipatele, demisiile şi demiterile cerute de opoziţie. Apoi urmăm şi noi cetăţenii, adică beţivii, săracii, bolnavii şi rătăciţii prin lume, cu problemele noastre, cu copiii noştri ucişi de taţi năuciţi, cu cirozele, infarctele şi tumorile noastre. Băgaţi în spitale igrasiate, în şcoli dărâmate şi case neîncălzite…

…Toate astea sunt nimicuri, esenţiale sunt negocierile, liderii şi coaliţiile.

Politicieni, noi Vă iubim!!! Vă iubim până la orgasm!!!

Trăiască Politica!!! Că de Moarte nu ducem lipsă!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий