воскресенье, 24 марта 2013 г.

Clanul hoților elaborează scenariul de ocupație totală a Moldovei

Plahotniuc, aplicându-i lovitura de grație și demoralizându-l pe Filat, și-a luat revanșa și a hotărât să meargă drept la țintă, întinzându-și tentacolele asupra tuturor structurilor de stat ce îi pot fi convenabile din punct de vedere economic. Lăcomia acestui ocupant proromân nu are limite, setea de putere îi alimentează patima. Conform noului său scenariu, Plahotniuc urmărește schimbarea președintelui parlamentului Marian Lupu cu un alt reprezentant al Partidului Democrat. Din informația sugerată de către un membru al fracțiunii parlamentare PLDM agenției OMEGA rezultă că această mutare de figuri este legată de înțelegerile dintre Filat și Plahotniuc.

„Se știe că Partidului Democrat îi va rămâne locul speakerului de Parlament, care va fi ocupat de ruda lui Plahotniuc, Andrian Candu. Plahotniuc va fi numit în funcția de viceprim-ministru responsabil de blocul economic și întreprinderile de stat și, de asemenea, de procesul privatizării acestora. Liderul partidului nostru, Vlad Filat, va rămâne în fruntea Guvernului”, a precizat sursa, condiționând păstrarea anonimatului (relatează omega.md).

Deputatul PRCM Alexandru Petcov a menționat că aceste date sunt confirmate și de ultimile evenimente. „Cred că toți au observat starea foarte deprimată în care se află Lupu. Eu cred că și activitatea parlamentului de săptămâna trecută a fost blocată din cauza unei absolut alte „boli”, nu de o simplă răceală, dar asta-i deja o altă temă. Ar fi cazul să ne amintim, de asemenea, de recentele declarații ale lui Valeriu Lazăr care, în mod sigur, este la curent cu acest scenariu”, a spus Petcov.

Rezultă că Plahotniuc și Filat s-au înțeles cine și cum va guverna de acum înainte Moldova, va fura banii statului și va ține sub control businessul. Sub presiunea „curatorilor” europeni ei au ajuns, totuși, la un „compromis” care să le permită realizarea propriilor interese. Opinia poporului, ca de obicei, nu a fost luată în seamă. Acum așteptăm să ni se dea indicația să uităm despre votul de neîncredere acordat guvernului Filat la 5 martie.

O singură întrtebare rămâne fără răspuns, cât timp vom mai răbda noi cele ce se întâmplă? Haideți să ne unim și să luptăm pentru alegeri anticipate, în caz contrar nu vom scăpa niciodată din mocirla jocurilor politice și a reîmpărțirii frauduloase a banilor publici. Cu alde Plahotniuc, Filat, Ghimpu și restul politicienilor corupți Moldova nu are viitor. Pledați PENTRU alegeri anticipate fără hoți!

Комментариев нет:

Отправить комментарий