четверг, 30 мая 2013 г.

ROZĂTOARELE CARE MUSCĂ DUREROS

Imaginea prim-ministrului în exercițiu, Iurie Leancă lasă de dorit. Relațiile apropiate ale funcționarului moldovean cu comisarul european Fule sunt atît de evidente, încît se pare că Leancă se va muta în curînd cu traiul la Bruxelles, însă nu mai devreme de a duce la bun sfărșit cele începute. 

Faptul, că Leancă tinde cît mai degrabă să vîndă Moldova țării vecine de peste Prut (pentru că în opinia unioniștilor, România este calea Moldovei spre Europa) se vede cu ochiul neînarmat. Toate aceste aspirații inutile de a se conforma cerințelor și standardelor UE, printre care și desfășurarea marșului minoritărților sexuale, marcarea Zilei Europei drept răzbunare pentru sărbătorirea Zilei Victoriei și alte evenimente de prost gust nu se vor finaliza cu bine. Vizitele frecvente ale lui Stefan Fule la Chișinău sub pretextul promovării politicii de integrare europeană trebuie să îngrijoreze Moldova. 

Nu a mai rămas mult și vom fi martorii cum acest Leancă își va trăda cu ușurință principiile dictate de Bruxelles și va dispărea. Rămîne doar să așteptăm, cînd această rozătoare se va manifesta în toată frumusețea. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий