вторник, 26 марта 2013 г.

!!!!


Fostul procuror general a fost citat la CNA

Foto : tribuna.md
Fostul procuror general Valeriu Zubco a fost citat azi la Centrul Național Anticorupție pentru a da explicaţii pe marginea conflictului de interese nedeclarat în cazul incidentului din „Pădurea Domnească”. Deocamdată nu este clar ce anume presupune conflictul de interese, însă, potrivit CNA, pentru nedeclararea acestuia, Zubco riscă o amendă de la două pînă la șase mii de lei, relatează NOI.md.

Conform Centrului Anticorupție, actul de constatare a conflictului de interese a fost întocmit de Comisia Naţională de Integritate şi a fost remis CNA încă vineri, 22 martie. Atunci CNI solicita întocmirea procesului verbal cu privire la contravenţie conform Codului contravenţional.

„Nedeclararea conflictului de interese”, prevăzut de Codul contravențional, presupune „nedeclararea conflictului de interese de către persoana care activează în cadrul unei autorităţi publice, instituţii publice, întreprinderi de stat sau municipale ori în cadrul unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat”.


Sursa: NOI.MD 
Autor: Pulber Maxim

Комментариев нет:

Отправить комментарий