воскресенье, 10 марта 2013 г.

Lazăr despre candidatura lui Filat la funcţia de prim-ministru: Eu admit orice

Vicepreședintele Partidului Democrat, Valeriu Lazăr, susţine că nu ar fi împotrivă dacă preşedintele ţării, Nicolae Timofti, ar propune din nou candidatura lui Vlad Filat la funcţia de prim-ministru. „Eu admit orice”, a declarat Lazăr pentru Europa liberă.

Totuşi, el susţine că este mai potrivit ca la funcţia de premier să fie propusă o persoană “mai puţin angajată politic”.

„Ambiţiile politice sînt pe planul trei. Eu nu văd un guvern cu un premier avînd un profil politic vădit, eu nu văd cum e posibil aceasta. Văd un premier care să aibă o capacitate nebună de comunicare”, a specificat Lazăr pentru sursa citată.

Amintim că ieri, după ședința Consiliului Politic Național al PDM, liderul partidului, Marian Lupu, a spus că PDM va opta “pentru o guvernare eficientă, reforme profunde, calitative și rapide, o guvernare care să corespundă intereselor societății republicii Moldova”, evitînd să spună dacă PDM va vota candidatura lui Filat la funcţia de prim-ministru în cazul în care Timofti o va înainta, deşi anterior susţinea că “categoric nu”.   (источник)

Комментариев нет:

Отправить комментарий